CADez BV ontvangt u in een speciaal ingerichte trainingsruimte met grote beamer projectie. U oefent zelf met een supersnel werkstation en 24 inch scherm aan een ruim bureau. U mag ook uw eigen laptop meenemen.
Haal het optimale uit uw CAD-pakket of tekensoftware. Wij helpen u daar graag bij met basis- en vervolgtrainingen voor alle door ons geleverde producten, zoals bv. SketchUp. Onze trainingen zijn altijd voorzien van stap-voor-stap oefeningen. Hierdoor heeft u ook na de training een handig naslagwerk en hoeft u niet alles te onthouden. U werkt in uw eigen tempo en wij begeleiden u daarbij.
CADez BV
Meester van Ekartstraat 5
5237 KJ 'S-HERTOGENBOSCH
Bel 073 644 2766
Mail info@cadez.nl
Jack de MoelAuthorized Trainer
Jack de Moel
Jack de MoelAuthorized Trainer
Jack gebruikt SketchUp sinds versie 5 als professional in de bouw en designindustrie. Hij gelooft dat 3D dé manier is om te communiceren tussen klant en ontwerper. Tijdens zijn studie Bouwkunde gegrepen door de mogelijkheden van ontwerpsoftware. In de praktijk als aannemer gevallen voor het intuïtieve karakter van SketchUp en de veelzijdigheid van het programma: is er eigenlijk iets wat je niet met SketchUp kan doen? Jack is als Certified Content Developer nauw betrokken bij het inrichten van verschillende 3D Warehouse Catalogs voor fabrikanten.

Martha Dijkstra-MaatkampAuthorized Trainer
Martha Dijkstra-Maatkamp
Martha Dijkstra-MaatkampAuthorized Trainer
Martha is een echte duizendpoot als het aankomt op de kennis van SketchUp Pro: elk knopje en vele plugins zijn haar bekend. Haar ervaring met 3D software en SketchUp Pro dateert al reeds uit haar studietijd, waar ze Bouwkunde aan de TU Delft studeerde. Martha is werkzaam voor SketchUp Pro importeur Design8 bv en is daarom (bijna) elke werkdag bezig met dit 3D ontwerppakket, als trainer dan wel als support engineer. Naast SketchUp Pro is Martha een kei in fotorendering en is ze inmiddels V-Ray Licensed Trainer voor o.a. V-Ray for SketchUp.