Als gecertificeerd trainingscenter bieden wij u trainingen aan voor SketchUp Pro, maar ook voor o.a. Autodesk software, V-Ray, Artlantis en Rhino. Met dit aanbod is CADkoop Nederland B.V. de specialist op het gebied van cursussen met het meest uitgebreide aanbod. Alle cursussen zijn Nederlandstalig en van basis tot gevorderde, een cursus op maat óf een online training: bij CADkoop Nederland B.V. kunt u terecht!
Alle cursussen zijn Nederlandstalig en van basis tot gevorderde, een cursus op maat óf een online training: bij CADkoop Nederland B.V. kunt u terecht! De cursus SketchUp zorgt ervoor dat u zelfstandig en productiever met SketchUp gaat werken. De cursus wordt in een schitterende cursusruimte gegeven. Alle cursussen zijn inclusief trainingsmaterialen en worden afgesloten met een getuigschrift. Cursussen zijn er voor beginners en gevorderden.
CADKoop Nederland B.V.
Brieltjenspolder 28 B
4921 PJ MADE
Bel 088 494 66 80
Mail info@cadkoop.nl
Jack de MoelAuthorized Trainer
Jack de Moel
Jack de MoelAuthorized Trainer
Jack gebruikt SketchUp sinds versie 5 als professional in de bouw en designindustrie. Hij gelooft dat 3D dé manier is om te communiceren tussen klant en ontwerper. Tijdens zijn studie Bouwkunde gegrepen door de mogelijkheden van ontwerpsoftware. In de praktijk als aannemer gevallen voor het intuïtieve karakter van SketchUp en de veelzijdigheid van het programma: is er eigenlijk iets wat je niet met SketchUp kan doen? Jack is als Certified Content Developer nauw betrokken bij het inrichten van verschillende 3D Warehouse Catalogs voor fabrikanten.

Martha Dijkstra-MaatkampAuthorized Trainer
Martha Dijkstra-Maatkamp
Martha Dijkstra-MaatkampAuthorized Trainer
Martha is een echte duizendpoot als het aankomt op de kennis van SketchUp Pro: elk knopje en vele plugins zijn haar bekend. Haar ervaring met 3D software en SketchUp Pro dateert al reeds uit haar studietijd, waar ze Bouwkunde aan de TU Delft studeerde. Martha is werkzaam voor SketchUp Pro importeur Design8 bv en is daarom (bijna) elke werkdag bezig met dit 3D ontwerppakket, als trainer dan wel als support engineer. Naast SketchUp Pro is Martha een kei in fotorendering en is ze inmiddels V-Ray Licensed Trainer voor o.a. V-Ray for SketchUp.